Bulete de carne cu orez

Printeaza

Bulete de carne cu orez

Bulete de carne din: pulpa de porc, patrunjel, menta, sare, piper, faina, ulei, migdale, orez.

Ingrediente:

  • 500 g pulpa de porc
  • patrunjel
  • menta
  • sare
  • piper
  • faina
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingurita migdale
  • 250 g orez

 

Mod de preparare:

Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjelul si frunzele de menta tocate, sarea, piperul, migdalele date pe razatoarea mica.

Se formeaza bulele de marimea unei prune, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Dupa ce s-au rumenit putin, se scurg de grasime, se pun intr-o cratita, se acopera cu apa fierbinte si se lasa sa dea citeva clocote.

Se servesc foarte fierbinti impreuna cu orez fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.