Budinca

Printeaza

Budinca

Ingrediente:Budinca

  • 1 l lapte
  • 1 praf budinca
  • 1 plic praf de frisca
  • 100 g stafide
  • 1 portocala

 

Mod de preparare:

500 ml lapte se fierb, facandu-se clasica budinca, doar ca adaugam 50 g stafide. 500 ml lapte se amesteca cu praful de frisca pana cand rezulta o frisca tare.

Portocala se decojeste si se desface felii. Budinca se toarna fierbinte in forme clatite cu apa rece si se da la rece. Cand s-a racit foarte bine, se orneaza cu frisca, stafidele ramase si portocale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.