Budincă Yorkshire

Printeaza

Budincă Yorkshire din: oua, faina, lapte, sare, ulei, stafide.

Ingrediente: Budincă Yorkshire

  • două ouă
  • o jumătate de cană de făină
  • o jumătate de cană de lapte
  • un vârf de cuţit de sare
  • ulei sau untură
  • stafide

 

 

Mod de preparare:

Ouăle se amestecă foarte bine cu laptele şi sarea, apoi se toarnă compoziţia în mijlocul făinii. Se presară stafidele şi se mixează sau se frământă cu mâinile până când se obţine o compoziţie mai groasă, de culoare galbenă.

Se încinge cuptorul la 230°C. Se ung cu ulei sau cu untură formele rotunde pentru budincă şi se lasă câteva secunde în cuptor cât să se topească untura. Se aşază com­poziţia de budincă în forme, fără a le umple însă.

Se lasă în cuptor timp de 10-15 minute. în timpul acesta nu se va deschide cuptorul pentru ca budin­ca să nu se lase şi să crească frumos.

Budincă Yorkshire

Budincă Yorkshire

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • budinca yorkshire
  • budinca yorkshire cuptor

1 comentariu

  1. Nu am mai auzit pana acum de budinca asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.