Budincă de verdeţuri

Printeaza

O reteta de budinca de verdeturi cu spanac, loboda, salata verde, faina, paine, pesmet, patrunjel si marar.

Ingrediente : Budincă de verdeţuri

  • 500 g spanac
  • 4 legături lobodă
  • 2 salate
  • 2 linguri făină
  • 2-3 felii pâine
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legă­tură mărar
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli spanacul, loboda şi salata şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare. Când sunt gata le scurgi şi le toci. Amesteci apoi o ceaşcă din zeama în care au fiert verdeţurile cu făina şi adaugi verdeţurile tocate.

Pui şi pâi­nea înmuiată, pesmetul, pătrunjelul şi mărarul tocate, 2 linguri de ulei şi sare după gust. Torni compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi o dai la cuptor pentru 30 de minute. Când este gata, laşi budinca să se răcească puţin, o răstorni pe un platou şi o tai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.