Budincă de spanac

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de budinca de spanac din: spanac, ceapa, smantana, cascaval, oua, ardei gras, ulei si sare.

Ingrediente:Budincă de spanac

  • 1 kg spanac congelat
  • 2 cepe
  • 400 g smantana
  • 100 g cascaval
  • 8 oua
  • 1 ardei gras galben
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curata ceapa şi căleşte-o în puţin ulei, apoi adaugă ardeiul gras, curăţat de cotor şi seminţe şi tăiat în felii subţiri.

Când s-a înmuiat ardeiul, pune spanacul, puţină sare şi amestecă până când se deconge­lează şi scade toată apa.

Dă caşcavalul pe răzătoarea mică, bate smântână cu ouăle şi amestecă spana­cul cald cu caşcavalul. Când se răcoreşte, încorporează amestecul de ou şi smântână.

Unge o tavă cu ulei şi toarnă toată compoziţia. Dă la cuptor pentru 50 de minute. Taie budinca după ce se răceşte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.