Budinca pufoasa cu spanac

Printeaza

Budinca pufoasa cu spanac din:

Ingrediente:

  • 1 kg spanaBudinca_pufoasa_cu_spanacc
  • 3 ouă
  • 5 linguri caşcaval ras
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 1/2 pahar lapte
  • 70 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi spanacul, îl scurgi şi îl toci. Amesteci spanacul cu 50 g unt şi cu făina. Pui pe foc, amestecând din când în când. Torni laptele şi laşi să fiarbă până se îngroaşă bine, apoi adaugi sare.

Iei vasul de pe foc, adaugi brânza, pesmetul, gălbenuşurile şi albuşurile spumă, amestecând uşor. Ungi o formă cu 20 g unt, o presari cu pesmet, torni compozitia în ea şi coci budinca la foc mic, timp de 40 de minute.

 

Budinca pufoasa cu spanac

Budinca_pufoasa_cu_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.