Budinca de pastrav cu branza

Printeaza

O reteta de budinca de pastrav cu branza din: fileuri de pastrav, branza feta, cartofi, rosii, praz, sare, piper, ulei, smantana, ou si nucsoara.

Ingrediente:Budinca de pastrav cu branza

  • 600 g fileuri de pastrav
  • 300 g branza feta
  • 4 cartofi mari fierti
  • 5 rosii
  • 2 fire de praz
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • 1 ou
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Se spală fileurile, se usucă şi se taie bucăţi mai mici. Se presară cu sare şi piper, după gust, şi se prăjesc foarte uşor în puţin ulei încins. Prazul se spală, se taie rondele, se căleşte puţin în ulei încins şi se toarnă jumătate într-un vas termorezistent uns cu unt şi se întinde.

Se curăţă cartofii de coajă şi se taie felii. Brânza şi roşiile se taie felii nu foarte groase. Se pun în vas, peste praz, alternativ, bucăţi de peşte, felii de brânză, de cartofi şi de roşii. Se pune prazul rămas, se condimentează cu piper, se toarnă două linguri de ulei şi se introduce în cuptor, la 200° C, pentru 25 de minute.

Se scoate vasul din cuptor, se adaugă pe toată suprafaţa smântână bătută cu oul, sare şi nucşoară, după gust. Se mai introduce la cuptor pentru 15 minute.

Budinca de pastrav cu branza

Budinca de pastrav cu branza

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.