Budinca de ou si legume

Printeaza

O reteta de budinca de ou si migdale din: cartofi, carnati, branza, oua, smantana, cascaval, ardei gras, ceapa, rosii, sare, piper, gris si ulei.

Ingrediente:Budinca de ou si legume

  • 300 g cartofi fierti
  • 150 g carnati
  • 200 g branza sarata
  • 4 oua
  • 300 g smantana
  • 50 g cascaval
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • gris
  • ulei

 

Mod de preparare:

Feliază cârnaţii şi frige-i pe un grătar încins ori într-o tigaie teflonată (nu adăuga grăsime). Scoate-i într-un castron şi ţine-i la cald. Feliază ardeiul gras şi taie ceapa julien. Perpeleşte-le în vasul în care ai fript cârnaţii şi pune-le în acelaşi castron.

Bate ouăle cu smântână şi adaugă brânza rasă. Potriveşte de sare şi piper. Unge cu ulei un vas de ceramică şi pudrează-l cu griş. Aşază primul rând de cartofi tăiaţi cubuleţe, presară felii de cârnat şi legume fripte.

Adaugă o parte din compoziţia de smântână, pune restul de legume şi cârnaţi şi ce a rămas din amestecul de ouă. Aşază deasupra un rând de roşii feliate subţire. Presară caşcavalul ras şi dă tava la cuptorul încins pentru 40-45 de minjte. Serveşte-o alături de o salată proaspătă.

Budinca de ou si legume

Budinca de ou si legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.