Budinca de macaroane

Printeaza

Budinca de macaroane din: macaroane, oua, telemea, branza de vaci, gorgonzola, smantana, ceapa verde, rosii, unt si sare.

Ingrediente:

  • 700 g macaroane/spaghete
  • 2 oua
  • 200 g telemea
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g camembert/gorgonzola
  • 100 g smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 rosii
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Unge cu unt o formă de guguluf, tapeteaz-o cu felii lungi de roşie (în formă de şah). Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Bate ouăle cu brânza de vaci şi smântână, adaugă telemeaua fărâmiţată şi camembertul tăiat în bucăţi mici. Amestecă, pune ceapa tăiată fin şi sare, dacă e nevoie.

Toarnă compoziţia peste pastele fierte al dente şi scurse. Amestecă uşor, dar insistent, până ce pastele sunt cuprinse de compoziţia de brânză.

Toarnă 3/4 din compoziţie în forma tapetată cu roşii, tasează uşor, pune un rând de felii subţiri de roşie, apoi din nou paste. Pune cuburi de unt şi dă la cuptorul încins, la foc iute, 20-30 de minute. E la fel de bună caldă sau rece.

Budinca de macaroane

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Virginia Costinas

    Imi place cum ti-a iesit budinca asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.