Budincă de iepure

Printeaza

O reteta de budinca de iepure din: ceapa rosie, chifle, lapte, carne de iepure, cascaval, oua, sare, piper, oregano si ulei.

Ingrediente:Budincă de iepure

  • 1 ceapă roşie
  • 50 g chiflă fără gluten
  • 5 linguri lapte
  • 400 g carne de iepure
  • 5 linguri caşcaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă oregano tocat
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa. Se taie cuburi chifla şi se înmoaie în lapte. într-un castron, se amestecă ceapa cu carnea tocată şi chifla (stoarsă), 4 linguri caşcaval ras, ou, piper, sare şi oregano.

Se unge o tavă şi se aşază amestecul de came. Se nivelează şi se presară restul de caşcaval. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se coace cea 60 min. în cup­torul încins la 170 °C. înainte de a fi gata, se îndepărtează folia şi se presară pe suprafaţa budincii restul de caşcaval. Se dă din nou la cuptor, ca să formeze o crustă frumoasă.

Budincă de iepure

Budincă de iepure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.