Budincă de iepure
PrinteazaO reteta de budinca de iepure din: ceapa rosie, chifle, lapte, carne de iepure, cascaval, oua, sare, piper, oregano si ulei.
- 1 ceapă roşie
- 50 g chiflă fără gluten
- 5 linguri lapte
- 400 g carne de iepure
- 5 linguri caşcaval ras
- 1 ou
- sare
- piper
- 1 linguriţă oregano tocat
- ulei
Mod de preparare:
Se toacă ceapa. Se taie cuburi chifla şi se înmoaie în lapte. într-un castron, se amestecă ceapa cu carnea tocată şi chifla (stoarsă), 4 linguri caşcaval ras, ou, piper, sare şi oregano.
Se unge o tavă şi se aşază amestecul de came. Se nivelează şi se presară restul de caşcaval. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se coace cea 60 min. în cuptorul încins la 170 °C. înainte de a fi gata, se îndepărtează folia şi se presară pe suprafaţa budincii restul de caşcaval. Se dă din nou la cuptor, ca să formeze o crustă frumoasă.
Budincă de iepure
Pofta buna!