Budincă din paste de porumb cu branză si vişine

Printeaza

O reteta de budinca din paste de porumb cu visine, oua, zahar, branza dulce, zahar vanilat si lamaie.

Ingrediente: Budincă din paste de porumb cu branză si vişine

  • 300 g paste de porumb
  • 750 ml compot de vişine
  • 170 g zahăr
  • 3 ouă
  • 500 g brânză dulce
  • 250 g smântână
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 lămâie
  • 3 linguri amidon de porumb
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele 6-7 minute în apă clocotită şi uşor sărată şi apoi le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Scurgi zeama din compot, o pui la fiert şi când dă în clocot adaugi amidonul, 2-3 linguri de zahăr şi coaja de lămâie, laşi compoziţia pe foc până se îngroaşă, o dai deoparte şi adaugi vişinele curăţate de sâmburi.

Freci gălbenuşurile cu zahă­rul rămas şi cu cele 2 plicuri de zahăr vanilat până obţii o cremă albă. Adaugi brânza, smântână, pastele, amesteci şi încorporezi albuşurile bătute spumă.

Pui într-un vas jumătate din compoziţia de vişine, apoi torni pastele cu brânză. Aşezi amestecul de vişine rămas în cui­buri în compoziţia de macaroane şi dai budinca la cuptor pentru 30 de minute.

Budincă din paste de porumb cu branză si vişine

Budincă din paste de porumb cu branză si vişine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.