Budinca de varza murata

Printeaza

Budinca de varza murata din: varza, cotlet de porc, ardei, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Budinca_de_varza_murata

  • 1 varză murată
  • 500 g cotlet de porc
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 căni cu supă de legume
  • pătrunjel
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi înăbuş-o în ulei cu adaos de apă. Adaugă carnea tăiată în felii mai groase. Lasă pe foc până se pătrunde.

Din când în când, adaugă puţină supă de legume. Unge un vas termorezistent cu unt. Aşază un strat de foi de varză, câteva felii de carne, cubuleţe de ardei gras şi rondele de usturoi. Presară puţin piper şi cimbru. Repetă operaţiunea până termini toată carnea.

Ultimul strat trebuie să fie de varză. Toarnă restul de supă de legume, acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor, la foc mediu, cel puţin o oră, până se pătrunde varza.

Budinca de varza murata

Budinca_de_varza_murata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Merita incercata reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.