Budinca de varza, carne si patrunjel

Printeaza

Budinca de varza, carne si patrunjel din: orez, carne, varza, ceapa, patrunjel, sare, piper, vegeta, ulei.

Ingrediente:Budinca de varza, carne si patrunjel

  • 1 cănă orez
  • 1 kg carne tocată
  • 1 varză potrivită
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • condiment Vegeta
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli orezul, îl fier­bi în apă cu condiment tip Vegeta. Tai varza fideluţă, o freci bine cu sare, apoi o căleşti în ulei şi potriveşti gustul cu un pic de piper. Amesteci carnea tocată cu sare sau condiment Vegeta, piper după gust şi pătrunjel verde.

Tai ceapa fin, o căleşti puţin în ulei, după care le amesteci cu carnea tocată şi le prăjeşti împreună. Amesteci mereu să nu se prindă şi când este gata o dai deoparte.

Ungi o tavă cu ulei şi pui jumătate din varza călită, apoi un strat de orez fiert şi carnea prăjită. Continui cu orezul rămas şi termini cu varza călită. Torni o cană cu apă şi dai totul la cuptor pentru 20-30 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.