Budinca de vanilie

Printeaza

 Budinca de vanilie

Ingrediente:Budinca de vanilie

  • 100 g stafide sultanine
  • 50 g stafide negre
  • 100 g fisticuri
  • 2 linguri coniac sau lichior
  • 80 g fructe confiate
  • 2 ouă
  • 112 lingură făină
  • trei sferturi din com­poziţie de budincă de vanilie
  • 1/2 pahar vin
  • 80 g zahăr

 

Mod de preparare:

Fisticurile se macină şi se amestecă cu compoziţia de budincă de vani­lie, stafidele, fructele confiate, coniacul, 1/2 lingură făină şi cu 2 ouă.

Se unge bine cu unt o formă de budincă, se umple cu compoziţia şi se dă la cuptor în baie de apă (bain-marie) 35-40 minute.

Separat se serveşte şodou de vin, făcut din 2 ouă, 1/2 pahar vin şi zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.