Budinca de vanilie cu gem

Printeaza

 Budinca de vanilie cu gem

Ingrediente:Budinca de vanilie cu gem

  • 100 g uni
  • 50 g făină
  • 3 ouă
  • 3 linguri gem
  • jumătate de compoziţie de budincă dc vanilie

 

Mod de preparare:

Se face o ruladă din 50 g unt, 50 g făină, 3 ouă şi 3 linguri gem. Se taie felii potrivite şi se tapetează o formă simplă de budincă, unsă bine cu unt.

Fundul formei se tapetează cu hîrtie pergament. Se umple cu bu­dinca, se dă la cuptor moderat 35-40 minute, în baie de apă (bain-marie).

Cind este gata, se scoate din cuptor, se mai lasă 3-4 minute, se răstoarnă pe platou şi se scoate pergamentul.

Separat se serveşte sos de vanilie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.