Budincă de tăiţei cu brânză

Printeaza

Budincă de tăiţei cu brânză din: taitei, branza dulce, branza sarata, zahar, oua, stafide, mere, unt.

Ingrediente:Budincă de tăiţei cu brânză

  • 300 g taitei
  • 300 g branza dulce
  • 200 g branza sarata
  • 4 linguri cu zahar
  • 2 oua
  • stafide
  • mere
  • unt

 

Mod de preparare:

Fierbeţi tăiţeii în apă, îi scurgeţi, îi spălaţi cu apă rece şi puneţi jumătate din cantitate în formă de sticlă unsă cu unt. Amestecaţi brânza dulce cu brânza sărată trecută pe râzătoare, apoi amestecaţi cu zahăr, felii de măr fără coajă, stafide şi 1 ou.

Omogenizaţi şi puneţi în strat gros peste tăiţei. Acoperiţi cu restul de tăiţei, acoperiţi cu 1 ou bătut spumă şi puneţi forma în cuptorul cald pentru 30 min. Serviţi tăiată felii groase, caldă sau rece.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.