Budincă de spanac

Printeaza

Budincă de spanac 

Ingrediente:Budincă de spanac

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri margarina
  • sare
  • 1 legă­tură mărar verde
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Cureţi frunzele de spanac de cozi, le speli sub jet de apă rece şi le opăreşti în apă cu sare. Păstrezi o parte din zeama cu care ai opărit spanacul.

Scurgi frunzele de spanac, le amesteci cu mă­rarul tocat, apoi cu făina dizolvată într-o ceaşcă din zeama păstrată, margari­na, gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă.

Potriveşti gustul de sare şi torni compoziţia într-o tavă unsă cu margarina şi tapetată cu făină şi o dai la cuptor pentru 30 de minute Când e gata o răstorni pe un platou. O poţi servi fierbinte, cu sos de roşii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.