Budincă de spanac cu marar

Printeaza

Budincă de spanac
Budincă de spanac cu marar

Ingrediente:

  • 1 kg spanac congelat
  • 1 lingură condimente
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri margarină
  • mărar verde

 

Mod de preparare:

Fierbi spanacul con­gelat în apă cu Maggi Secretul Gustului Legume, îl scurgi, îl amesteci cu făina dizolvată într-o ceaşcă ide zeamă de la fierberea spanacului.

Amesteci bine spanacul cu margarina şi torni totul într-o tavă tapetată cu făină pe care o dai la cuptor pentru 30 de minute. Răstorni budinca pe un platou şi o serveşti fierbinte, cu mărar verde.

Budincă de spanac

Budinca de spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.