Budincă de spaghete cu vinete

Printeaza

Budincă de spaghete cu vinete din: spaghete, vinete, rosii, usturoi, cascaval, busuioc, ulei, sare, piper.Budincă de spaghete cu vinete

Ingrediente:

  • 300 g spaghete
  • 2 vinete
  • 1/2 kg rosii
  • 2 catei usturoi
  • 150 g cascaval
  • busuioc
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti vinete, le tai feli pe lungime de 1 cm grosime, le presari cu sare si le lasi sa se scurga intr-o strecuratoare. Oparesti rosiile, le cureti pielitele si le tai cubulete. Razi 100 g cascaval, iar pe cel ramas il tai felii subtiri.

Ungi feliile de vinete cu ulei si le pui pentru 10 minute pe gratarul incins. Cureti usturoiul, il tai felii si-l calesti in 2 linguri de ulei. Adaugi rosiile, busuiocul tocat si pui sare si piper dupa gust.

Fierbi spaghetele in apa cu sare si cand sunt gata le scurgi, le amesteci cu sosul tomat si cascavalul ras si potrivesti de sare si piper. Tapetezi un vas cu feliile de vinete coapte, pui compozitia de spaghete si o acoperi cu felii de vinete.

Dai la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.