Budinca de piure cu rosii

Printeaza

 O reteta simpla si gustoasa de budinca de piure cu rosii, cartofi, oua, unt, nucsoara, rozmarin, sare si piper.

Ingrediente:Budinca de piure cu rosii

  • 4 cartofi
  • 15 roşii mici (cherry)
  • 4 ouă
  • 150 g unt
  • nucşoară
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă să fiarbă foarte bine şi apoi se zdrobesc. Se amestecă cu unt şi nucşoară, după gust.

După ce se răcoreşte piureul se amestecă cu ouăle şi se pune compoziţia într-o formă unsă cu unt.

Deasupra se aşază roşioarele, întregi sau tăiate pe jumătate, cu partea bombată în sus. Se pun bucăţele de unt, se presa­ră rozmarin şi se dă la cuptor pentru aproximativ 15 de mi­nute.Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.