Budincă de paine cu legume si branză de vaci

Printeaza

Budincă de paine cu legume si branză de vaci din: paine, morcovi, patrunjel, branza de vaci, oua, unt, smantana, lapte, sare, verdeata.

Ingrediente:Budincă de paine cu legume si branză de vaci

  • 4 felii de pâine
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 150 g brânză de vaci
  • 2 ouă
  • 1 lin­gură unt
  • 1 lingură smântână
  • 200 ml lapte
  • sare
  • 1 legă­tură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Tai pâinea bucăţele pe care le înmoi apoi în lapte şi le presezi bine. Cureţi morcovii şi pătrunjelul, le dai pe râzătoare şi le fierbi înăbuşit în apă cu sare şi unt.

Amesteci apoi gălbenuşurile cu pâinea, brânza de vaci şi legumele fierte, adaugi şi albuşurile spumă şi pui compoziţia într-o cratiţă unsă cu unt.

Aşezi cratiţa într-o tavă cu apă şi dai budinca la cuptor pentru 30 de minute, să fiarbă la bain-marie.

Budincă de pâine cu legume si brânză de vaci

Budincă de paine cu legume si branză de vaci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.