Budinca de peste oceanic

Printeaza

 Budinca de peste oceanic

Ingrediente:Budinca de peste oceanic

  • 1,400 kg peşte oceanic
  • 4 albuşuri
  • 60 g frişcă lichidă
  • sare
  • piper alb
  • 100 g unt
  • 1 lingură de făină
  • zeamă de peşte
  • Maggi
  • 1 lingură de smantană
  • 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Se fierb 900 g peşte cu puţină apă, vin, sare şi piper. Cînd s-a răcit, se scoate şi se taie bucăţi

Din zeamă se face un sos cu unt, făină şi smantană. Se amestecă cu bucăţile de peşte fiert şi se pune într-un vas de sufleu uns. Peştele crud se dă de 2 ori prin maşina de tocat.

Se amestecă la rece cu sare, piper alb şi cu frişca lichidă.

Se bat, spumă 2 albuşuri se amestecă cu tocătură şi se pun în vasul de sufleu, peste compo­ziţia din el.

Se dă la cuptor 15-20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.