Budincă de pâine

Printeaza

Budincă de pâine din: franzela, lapte, unt, zahar, oua, ciocolata menaj, nuci.

Ingrediente:Budinca_de_paine

  • 1 franzela
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri cu unt
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 ciocolata menaj
  • 10 nuci tocate

 

Mod de preparare:

Puneţi untul topit într-o formă de sticlă termorezistentă, puneţi felii de franzelă pe toată suprafaţa formei, turnaţi laptele cald, în care aţi dizolvat zahărul.

Puneţi nuci tocate peste pâine, iar ouăle le bateţi spumă cu ciocolata trecută pe răzătoarea mică.

Răsturnaţi în formă peste franzelă, coaceţi 30 min la foc potrivit.

Lăsaţi să se răcească în formă, serviţi călduţă, tăiată felii groase.

Budincă de pâine

Budinca_de_paine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.