Budinca de macaroane cu sunca si ciuperci cu sos de rosii

Printeaza

Budinca de macaroane cu sunca si ciuperci cu sos de rosii

Ingrediente:Budinca de macaroane cu sunca si ciuperci cu sos de rosii

  • 350 g macaroane
  • 180 g unt
  • 60 g şuncă
  • 60 g limbă afumată fiartă
  • 150  ciuperci
  • 100 g caşcaval
  • 1-2 pahar lapte
  • sare
  • puţin zahăr
  • pesmet de casă

 

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb, se taie bucăţi şi se încălzesc în unt cu şunca şi limba tăiată, cu ciupercile tăiate şi sotate.

Se amestecă cu sosul alb făcut din uni, făină, lapte şi sare cu 4 ouă crude şi cu caşcavalul ras.

Se unge o formă de budincă cu unt, se presară cu pesmet, se pun macaroanele şi se dă la cuptor moderat 30-35 minute.

Cînd este făcută se răstoarnă pe un platou.

Separat se serveşte sos de roşii cu Madera .

Budinca se poate prepara si fără şuncă, limbă şi ciuperci. în acest caz, se majorează cantitatea de caş­caval (in loc de 100 g se pune 150 g).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.