Budinca de macaroane cu ciuperci

Printeaza

Budinca de macaroane cu ciuperci din: macaroane, ceapa, ciuperci, usturoi, oua, sunculita, cascaval, smantana, masline, ulei, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Budinca_de_macaroane_cu_ciuperci

  • 1 pachet macaroane
  • 1 ceapă
  • 500 g ciuperci
  • 2-3 căţei usturoi
  • 4 ouă
  • 300 g sunculită afumată
  • 200 g caşcaval ras
  • 400 g smântână
  • măsline fără sâmburi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe pachet, le strecori şi le laşi la răcit. Căleşti în ulei ceapa tocată, adaugi usturoiul pisat, apoi ciupercile.

După ce zeama lăsată de ciuperci a scăzut, opreşti focul şi le dai la răcit, apoi le amesteci cu macaroanele, ouăle bătute, şunculiţa tăiată, 150 de grame de caşcaval, măslinele si asezonezi cu sare si piper.

Ungi o tavă cu puţin ulei şi o presari cu pesmet, pui în ea compoziţia şi acoperi totul cu un amestec făcut din smântână şi caşcavalul rămas. Laşi budinca la cuptor 20 de minute.

Pentru a nu se usca, o acoperi cu folie de aluminiu, pe care o îndepărtezi după 10 minute.

Budinca de macaroane cu ciuperci

Budinca_de_macaroane_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.