Budinca de macaroane (varianta)

Printeaza

Budinca de macaroane

Ingrediente:Budinca de macaroane (varianta)

  • 300 g macaroane
  • 4 linguri brânză
  • 2 ouă
  • 1 ceaşcă lapte sau smântână
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură pesmet

 

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele în apă cu sare, se scurg şi se limpezesc cu apă rece.

Se freacă într-un castron brânza de vacă amestecată cu brânză de oi, sau numai brânză de vacă, cu două ouă, o ceaşcă de lapte sau de smântână, o lingură de unt, sare.

Se amestecă cu macaroanele. Se unge o formă cu unt, se presară cu pesmet, se toarnă macaroanele, se dau la cuptor. Se ţin trei sferturi de oră.

Când sunt gata se răstoarnă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.