Budinca de legume si sunca de Praga

Printeaza

O reteta de budinca cu sunca de Praga si cartofi, mazare, oua, smantana, ardei gras, unt si sare.

Ingrediente:Budinca de legume si sunca de Praga

  • 5 cartofi
  • 200 g mazare
  • 200 g sunca de praga
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura cu unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Spala cartofii si fierbe-i in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti, taie-i felii. Separat fierbe mazare in apa cu sare.

Intr-un castron mai mare, bate bine ouale cu smantana si un praf de sare. Adauga sunca, mazarea scursa si ardeiul gras taiat cubulete. Pune feliile de cartofi si amesteca usor.

Toarna intreaga compozitie intr-o tava unsa cu putin unt. Lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.