Budinca de lapte cu fructe si ciocolata
PrinteazaBudinca de lapte cu fructe si ciocolata din: lapte, malai, faina, zahar, apa de flori de portocal, flori de trandafir, crema de branza, fructe si ciocolata.
- 500 ml lapte dulce
- 75 g malai
- 2 linguri faina
- 4 linguri zahar
- 1 lingurita apa de flori de portocal si 1 lingura flori de trandafiri (magazinele cu produse orientale)
- 75 g crema de branza
pentru garnisit
- fructe din compot
- ciocolata rasa
Mod de preparare:
Amesteci 400 ml lapte cu zaharul si cu crema de branza si le incalzesti la foc mic. Amesteci malaiul cu faina si cu restul de lapte. Cand amestecul de pe foc ajunge la punctul de fierbere, adaugi compozitia de malai. Amesteci pana se ingroasa.
Iei budinca de pe foc, o aromatizezi cu apa de flori de portocal si trandafiri, apoi torni compozitia in 4 castronele si le lasi la frigider cateva ore. Poti inlocui apa aromata cu esente dupa gustul tau. In momentul servirii, garnisesti fiecare castronel cu fructe din compot si cu ciocolata rasa.
Budinca de lapte cu fructe si ciocolata
Pofta buna!
Sa-mi opresti si mie o portie de budinca de lapte cu fructe