Budincă de gogoşari cu şuncă si caşcaval

Printeaza

Budincă de gogoşari cu şuncă si caşcaval din: gogosari, cartofi, sunca afumata, oua, smantana, cascaval, rosii, ulei, unt, boia, sare, piper, ceapa.

Ingrediente: Budincă de gogoşari cu şuncă si caşcaval

  • 2 gogoşari
  • 4 cartofi
  • 100 g şuncă afumată
  • 4 ouă
  • 150 g smântână
  • 100 g caşcaval
  • 4 roşii
  • 3 linguri ulei
  • unt
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă mare

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai peştişori şi o căleşti în ulei. între timp, cureţi şi speli cartofii şi gogoşarii, tai cartofii cubuleţe, gogoşarii fâşii, le adaugi pe toate peste ceapă şi laşi pe foc mic 10 minute.

Opăreşti apoi roşiile, le decojeşti, le tai bucăţi, le adaugi peste legumele din cratiţă, torni şi o jumătate de ceaşcă de apă caldă. Pui sare, piper, boia după gust, apoi şunca tăiată bucăţele, mai laşi să fiar­bă puţin şi dai deoparte.

Răstorni legumele într-un vas uns cu unt şi tapetat cu făină. Baţi ouăle cu smântână şi un praf de sare, torni compoziţia peste legume, razi caşcavalul şi dai totul la cuptor pentru 20 de minute.

Budincă de gogoşari cu şuncă si caşcaval

 Budincă de gogoşari cu şuncă si caşcaval

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.