Budincă de fidea cu carnaţi

Printeaza

Budincă de fidea cu carnaţi

Ingrediente:Budinca de fidea cu carnati

  • 200 g fidea
  • 1 ou
  • 100 g smântână
  • 2 linguri unt
  • 3 cârnaţi afumaţi
  • sare
  • piper
  • 50 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Pui fideaua la fiert în apă cu sare şi când e gata, o strecori, apoi o amesteci cu smântână şi oul. Potriveşti gustul de sare şi piper şi pui jumătate din compoziţie într-un vas uns cu unt şi tapetat cu făină.

Tai câmaţii bucăţi mai mari şi-i aşezi peste compoziţia din vas, apoi adaugi fideaua cu smântână rămasă. Presari caşcavalul rămas şi dai vasul la cuptor pentru 25 de minute.

Budincă de fidea cu carnaţi

Budinca de fidea cu carnati

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.