Budincă de ciuperci in aluat

Printeaza

Budincă de ciuperci in aluat

Ingrediente pentru aluat: Budincă de ciuperci in aluat

  • 1 pachet de margarină vegetală
  • 100 g smântână degresată
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 350 g făină
  • 1 praf de sare

Ingrediente pentru compoziţie:

  • 150 g caşcaval ras
  • 500 g ciuperci proaspete sau 3 cutiuţe ciuperci din conservă
  • 150 g smântână degresată
  • 3 ouă
  • 1 linguriţă vegeta
  • 2 linguri pesmet
  • condimente: oregano
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Din ingredientele pentru aluat se obţine o cocă de consistenţă potrivită, care se pune la frigider 2-3 ore pentru a fi mai fragedă, între timp, se face umplutura.

Ciupercile crude se opăresc cu apă şi sare, se scurg de zeamă şi se mărunţesc. Caşcavalul se dă prin răzătoarea mare. Ouăle se bat bine şi se încorporează cu restul ingredientelor, iar la sfârşit se pune pătrunjel tocat fin.

Din aluat se întind două foi egale. în tava de la aragaz se aşază o hârtie pentru copt, iar apoi o foaie din aluat. Pe urmă se toarnă umplutura, se întinde uniform pe toată suprafaţa, iar deasupra se pune iar o altă foaie de aluat. Se dă la cuptor aproximativ 40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.