Budinca de cartofi cu salam

Printeaza

Budinca de cartofi cu salam din: cartofi, salam, oua, cascaval, sare, piper, patrunjel, margarina.

Ingrediente:Budinca de cartofi cu salam

  • 1 kg de cartofi
  • 300-350 g de salam
  • 4 oua
  • 200 g de cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde taiat marunt
  • 1 lingura de margarina

 

Mod de preparare:

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata, se dau pe razatoare si se amesteca cu ouale intregi, cascavalul taiat bucatele sau ras, margarina.

Se condimenteaza dupa gust si se adauga patrunjelul se poate pune si cand preparatul este gata.

Un vas termorezistent se unge cu margarina si se tapeteaza cu salamul taiat felii.

Se umple cu compozitia de cartofi si se da la cuptor, la foc mediu.

Alegeti un vas mai mare, fiindca budinca va creste. Se serveste cu muraturi sau salata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.