Budinca de broccoli cu paste si alune

Printeaza

O reteta de budinca de broccoli cu paste si alune din: paste, broccoli, conopida, telemea, parmezan, smantana, unt, pesmet si alune.

Ingrediente:Budinca de broccoli cu paste si alune

  • 200 g paste
  •  1 broccoli
  • 1/2 conopida
  • 100 g telemea
  • 100 g parmezan
  • 4 linguri cu smantana
  • 1 lingura cu unt
  • 1 lingura cu pesmet
  • 50 g alune

 

Mod de preparare:

Pune la fiert in vase separate pastele, conopida si broccoli desfacut in buchetele. Scurge-le de apa si lasa-le sa se racoreasca. Intr-un castron, amesteca branza rasa si amestecata cu smantana. Adauga pastele si buchetelele de conopida si broccoli.

Unge un vas termorezistent cu unt si tapeteaza cu pesmet. Rastoarna compozitia si presara parmezan si alunele zdrobite. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

Budinca de broccoli cu paste si alune

Budinca de broccoli cu paste si alune

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.