Budincă de branză dulce

Printeaza

Budincă de branză dulce

Ingrediente:Budincă de branză dulce

  • 200 g brânză dulce de vacă
  • două ouă
  • o lingură de unt
  • 50 g zahăr
  • un pliculeţ cu zahăr vanilinat
  • 200 ml lapte
  • 50 g făină

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se omoge­nizează făina, untul şi laptele. Com­poziţia se toarnă peste brânza de vaci, se amestecă adăugându-se şi zahărul vanilinat, gălbenuşurile frecate, zahărul şi albuşurile bătute spumă.

Un vas de Jena se unge cu unt şi se tapetează cu făină. Se toarnă com­poziţia şi se lasă în cuptor timp de aproximativ o jumătate de oră. Budinca se serveşte presărată cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.