Budinca de branza

Printeaza

Budinca de branza din: telemea, smantana, rosii cherry, ceapa, oua, sare, piper, patrunel verde, ulei de masline si pesmet.

Ingrediente:Budinca_de_branza

  • 120 g telemea
  • 175 g smantana
  • 300 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 6 oua
  • 1/2 lingurita cu sare
  • 1/4 lingurita cu piper
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Incinge două linguri cu ulei de măsline într-o tigaie şi adaugă roşiile şi ceapa tocată foarte mărunt. Perpeleşte-le pe foc mic zece minute, cu grijă să nu se ardă. Bate spumă ouăle, adaugă smântână, sare şi piper după gust. Pune roşiile şi ceapa, brânza dată pe râzătoare.

Toarna totul intr-o forma de copt unsa cu putin ulei si tapetata cu pesmet. Presara patrunjel verde tocat marunt si da la cuptorul incins 35-40 de minute. Serveste imediat.

Budinca de branza

Budinca_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.