Budinca cu zmeura si pesmet

Printeaza

Budinca cu zmeura si pesmet din: zmeură, ouă, pesmet alb, zahăr, unt, praf de copt, zahăr vanilat.

Ingrediente:Budinca cu zmeura si pesmet

  • 750 g zmeură
  • 10 ouă
  • 200 g pesmet alb
  • 250 g zahăr
  • 100 g unt
  • 1/2 praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:

Amesteci gălbenuşurile cu zahărul, vanilia şi praful de copt. Adaugi untul, apoi albuşurile bătute spumă. Incorporezi pesmetul, iar la sfârşit zmeu­ra.

Torni compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi coci la foc potrivit.

Când s-a răcit, serveşti budin­ca cu frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.