Budinca cu telemea si nucsoara

Printeaza

Budinca cu telemea si nucsoara din: paste, oua, nucsoara, marar, ulei, telemea, sare, piper.

Ingrediente:Budinca_cu_telemea_si_nucsoara

  • 500 g paste
  • 6 oua
  • 1 lingurita nucsoara, optional
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura ulei
  • 300 g telemea
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu puţină sare.

Fărâmiţezi brânza cu o furculiţă şi o ames­teci cu ouăle bătute bine, mărarul tocat, sarea, piperul şi nucşoara.

Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei, aşezi un strat de paste, apoi unul de compoziţie de ouă cu brânză şi continui aşa până termini ingre­dientele.

Ultimul strat trebuie să fie de ou cu brânză. Bagi la cuptorulîncinsîn prea­labil şi laşi 20 de minute. Budinca o poţi servi caldă sau rece.

Budinca cu telemea si nucsoara

Budinca_cu_telemea_si_nucsoara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.