Budincă cu spanac

Printeaza

O reteta de budinca cu spanac din: frunze de spanac, chifle, pesmet, usturoi, oua, sare, piper, sunca de porc, bacon si parmezan.

Ingrediente:Budincă cu spanac

  • 200 g frunze de spanac proaspat
  • 4 chifle mici
  • 1 lingura pesmet
  • 6 oua
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 150 g sunca de porc
  • 100 g felii de bacon
  • 100 g parmezan

 

Mod de preparare:

Speli bine frunzele de spa­nac, le laşi să se scurgă, du­pă care le tai faşii. Chiflele le tai cuburi, le pui într-un cas­tron şi le uzi cu apă. Adaugi pesmetul, ouăle bătute, us­turoiul pisat, şunca tăiată cubuleţe mici şi spanacul. Con­dimentezi cu sare şi piper, după gust, şi amesteci bine.

Pui compoziţia într-un vas termorezistent mai mic tapetat cu hârtie de copt. Netezeşti bine, acoperi cu felii de bacon şi introduci budinca în cuptorul preîncălzit la 180° C pentru 20 de minute. Scoţi vasul din cuptor, presari budinca cu parmezanul ras şi mai coci pentru următoarele 10 minute.

Budincă cu spanac

Budincă cu spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.