Budinca cu spanac si peste

Printeaza

Budinca cu spanac si peste din: penne, ceapa, file de cod, spanac, oua, usturoi, ulei, sare, piper, cascaval, smantana.

Ingrediente:Budinca_cu_spanac_si_peste

  • 300 g penne
  • 1 ceapă
  • 500 g fileu cod
  • 500 g spanac congelat
  • 2 ouă
  • 3 căţei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 g caşcaval ras
  • 250 ml smântână

 

Mod de preparare:

Prepari pennele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le laşi la scurs. Ţii spanacul la decongelat, într-o strecurătoare.

Speli fileurile de peşte, le usuci, apoi le frigi, în 2 linguri de ulei încins, câte 5 minute pe fiecare parte. Le pui deoparte şi le tai cuburi.

Tai ceapa julien, zdrobeşti usturoiul şi le căleşti uşor în restul de ulei. Dai cu sare şi piper, adaugi spanacul şi îl laşi cam 10 minute să fiarbă.

Amesteci pennele cu spanacul şi cu peştele, le aşezi într-o tavă şi dai la cuptorul încins aproximativ 10 minute.

Combini caşcavalul cu smântână şi cu ouăle bătute, apoi torni peste ingredientele din tavă şi o mai laşi la cuptor cam 30 de minute.

Budinca cu spanac si peste

Budinca_cu_spanac_si_peste

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.