Budinca cu nuci si carne de vita

Printeaza

 

O reteta delicioasa de budinca cu nuci, carne de vita, paine, lapte, ceapa, zahar, lamaie, ouBudinca cu nuci si carne de vitaa, unt, frunze de dafin, piper si sare.

Ingrediente:

  • 700 g carne de vită tocată
  • 120 g miez de pâine
  • 1 pahar lapte
  • 3 cepe
  • 1 lingură zahăr
  • 2 linguri miez de nucă
  • 1 lămâie
  • 2 ouă
  • 80 g unt
  • 2 frunze de dafin
  • piper
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea tocată cu miezul de pâine, înmuiat în lapte şi bine presat, cu cepele tăia­te peştişori şi aurite în ulei.Framanti bine acest amestec, adaugi un ou, piper pisat, sare, sucul de lămâie, zahărul şi nucile tăiate foarte fin.

Ungi o cratiţă cu unt, pui tocătura si torni un ou ca pentru omletă şi amesteci cu 1/2 pahar de lapte. Infigi în compoziţie şi foile de dafin şi dai cratiţa în cup­tor, timp de 45 minute, la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.