Budinca cu marmelada de caise

Printeaza

Budinca cu marmelada de caise din: biscuiti, marmelada de caise, rom, zahar, fructe confiate, stafide, margarina.

Ingrediente:Budinca cu marmelada de caise

  • 500 g biscuiti
  • 1 cana cu marmelada de caise
  • 2 linguri cu rom
  • 6 linguri cu zahar
  • fructe confiate
  • stafide
  • 2 linguri cu margarina

 

 

Mod de preparare:

Ungeti o forma de sticla sau o tava cu pereti inalti cu margarina si puneti in forma biscuitii unsi cu marmelada si lipiti cate doi. Puneti stafide si fructe confiate peste biscuiti. Faceti un sirop de zahar cu apa, parfumati cu rom, turnati peste biscuiti.

Puneti forma intr-un vas mare cu apa calda si fierbeti in bain-marie 20 minute. Serviti budinca taiata felii mari, calda sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.