Budinca cu dovleac

Printeaza

Budinca cu dovleacBudinca cu dovleac

Ingrediente:

  • 500 g dovleac
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g pesmet
  • 1 lingura unt
  • scortJsoara
  • 1 plic praf de copt
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovleacul se curata de coaja si se da pe razatoare. Galbenusurile si zaharul de amesteca bine, batandu-se cu telul, apoi se presara pesmetul, scortisoara, praful de copt si putina sare, iar la urma dovleacul ras.

Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu restul compozitiei. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet si se da la foc potrivit.

Cand e gata, se pudreaza cu zahar si se portioneaza. Este preferabil sa se serveasca calda.

Budinca cu dovleac

Budinca cu dovleac.jpg   Budinca cu dovleac2.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.