Budinca cu busuioc, oregano si parmezan

Printeaza

Budinca cu busuioc, oregano si parmezan Ingrediente:

  • 200 ml suc de roşii
  • 1 pâine
  • 1 vânătă
  • 500 g roşii
  • 1 ardei gras
  • 200 g caşcaval
  • 100 g parmezan
  • 2 cepe
  • 25 g unt
  • ulei
  • oregano
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa. Adaugă roşiile decojite şi tocate. Toarnă o ceşcuţă cu apă. Lasă să fiarbă la foc mic. Condimentează şi opreşte focul.

Unge o formă cu unt şi tapetează fundul cu felii de pâine păjite. Pune un strat de felii de vânătă, fâşii de ardei şi caşcaval ras.

Repetă operaţia până termini ingredientele. Acoperă cu sos de roşii. Lasă la cuptor aproximativ 30 de minute. Serveşte cu parmezan ras.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.