Budinca cu branza de vaci si telemea

Printeaza

 

O reteta gustoasa de budinca din: cartofi, oua, smantana, branza de vaci, telemea, unt, faBudinca cu branza de vaci si telemeaina, marar si sare.

Ingrediente :

  • 6 cartofi
  • 4 ouă
  • 1 cană cu smântână
  • 5 linguri brânză de vaci
  • 2 linguri telemea rasă
  • 4 linguri unt
  • 2 linguri făină
  • 1/2 legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi fierbi în apă cu puţină sare. Le scurgi de apă, îi pasezi şi îi amesteci cu brânza de vaci, telemeaua, untul, gălbenuşurile, smântâ­nă, făina şi mărarul.

Baţi albuşurile spumă şi le adaugi în compoziţie. Ungi o formă cu unt, torni compoziţia şi o dai la cuptor pentru 30-40 de minute. O laşi să se răcească puţin înainte de tăiere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.