Budinca cu amestec de carne

Printeaza

 

O reteta de budinca cu amestec de carne si oua, ceapa, pasta de tomate, cascaval, cartofi, margarina, lapte, patrunjel, marar, ulei sare si piper.

Ingrediente:Budinca cu amestec de carne

  • 500 g amestec de carne tocata
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 5 linguri de pasta de tomate
  • 100 g cascaval
  • 700 g cartofi
  • 2 linguri cu margarina
  • 200 ml lapte
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spala cartofii, fierbe-i in coaja in apa cu sare, cupa care curata-i de coaja. Din cartofi, margarina, un praf de sare si lapte se pregateste un puire de cartofi.

Seprat, caleste ceapa in ulei. Adauga carne, pasta de tomate, sare si piper si lasi sa scada. Torana ouale batute si verdeata tocata. Pune amestecul de carne intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu pesmet.

Acopera cu piureul de cartofi si lasa la cuptor 30 de minute. Spre final, presara deasupra cascaval ras.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.