Budinca de andive

Printeaza

O reteta de budinca de andive din: andive, branza telemea, cascaval, oua, iaurt, rozmarin, sare si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 2 andive
  • 400 g branza telemea
  • 200 g cascaval
  • 4 oua
  • 1 cana cu iaurt
  • 1 crenguta cu rozmarin
  • sare
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, bate ouăle cu un praf de sare şi iaurtul. Separat, dă tele­meaua pe răzătoarea mare şi toarnă peste ea amestecul de ouă. Desfă frunzele andivelor, spală-le şi opăreşte-le 2-3 minute în apă clocotită cu un praf de sare.

Lasă-le să se scurgă, rupe-le în bucăţi şi pune-le într-un vas de yena uns cu ulei de măsline împreună cu puţin rozmarin. Toarnă amestecul de brânză şi rade caşcaval deasupra. Lasă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

Budinca de andive

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.