Bruschete delicioase cu salata si parmezan

Printeaza

Bruschete delicioase cu salata si parmezan din: paine neagra, usturoi, rosii, busuioc, ceapa, ardei gras, ulei de masline, otet cu ierburi aromatice, sare, parmezan.

Ingrediente:Bruschete_cu_salata_si_parmezan

  • 1 paine neagra
  • 5 catei de usturoi
  • 3 rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • ulei de masline
  • otet cu ierburi aromatice
  • sare
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Taie pâinea în felii mai grosuţe şi rumeneşte-le pe grătar sau în ti­gaie. Fiecare felie freac-o bine cu usturoi.

Stropeşte-le apoi cu puţin ulei de măsline. Separat, taie roşiile în cubuleţe şi, dacă reuşeşti, scoate-le seminţele.

Presară busuiocul proaspăt tocat, ardeiul şi ceapa tăiată.

Toarnă uşor trei linguri cu ulei de măsline şi 1-2 linguri cu oţet cu ierburi aromatice.

Potriveşte gustul de sare, ameste­că şi repartizează pe feliile de pâine prăjită. Pentru un plus de savoare, rade parmezan.

Bruschete delicioase cu salata si parmezan

Bruschete_cu_salata_si_parmezan

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschete cu usturoi si parmezan

Bruschete cu usturoi si parmezan

Bruschete cu usturoi si parmezan din: parmezan, usturoi, unt, oregano, bagheta. Ingrediente: 1 ceasca parmezan proaspat ras 3-4 catei de usturoi, tocat 4 linguri unt 1 lingurita oregano uscat 1 bagheta, tăiata în felii   Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 170C. Într-un bol mediu, combinati parmezan, usturoi, unt și oregano. Amestecati bine. Adaugati cate […]

 

Bruschete in trei culori

Reteta zilei: Bruschete cu crema de branza si parmezan

Bruschete cu crema de branza si parmezan din: crema de branza, parmezan, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, rosii cherry, busuioc, rucola, bagheta. Ingrediente:  125 g de cremă de brânză 80 g parmezan ras 1 capatana de usturoi 1 lingura ulei de masline 1 lingura otet balsamic ½ linguriță de sare ½ linguriță […]

 

Bruschete cu rosii si parmezan

Bruschete cu rosii si parmezan din: baghetă franţuzească, roşii, usturoi, parmezan, sare, piper negru, ulei extravirgin de măsline. Ingrediente: 1/2 baghetă franţuzească 2 roşii 2-3 căţei de usturoi 100 g parmezan sare piper negru măcinat ulei extravirgin de măsline Mod de preparare: Speli roşiile şi le tai în cubuleţe. Cureţi ustu­roiul şi îl toci cât mai fin. Amesteci roşiile cu […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.