Bruschete cu sunca si rosii
PrinteazaBruschete cu sunca si rosii din: usturoi, ulei de masline, paine, sunca, rosii cherry, sare, piper, ardei gras, otet de vin rosu, frunze de busuioc.
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 8 felii paine alba
- 4 felii sunca (taiate fasii)
- 8 rosii cherry
- 1 ardei gras galben
- sare
- piper
- 1/2 lingura otet de vin rosu
- frunze de busuioc
Mod de preparare:
Se piseaza usturoiul si se amesteca impreuna cu 1 lingura de ulei. Se prajesc feliile de paine pe ambele fete intr-o tigaie si se ung cu amestecul de usturoi. Se scot din tigaie. Se toarnă în tigaie 1/2 lingu¬ră de ulei şi se adaugă fâşiile de şuncă; se prăjesc şi se pun deoparte.
Se taie cuburi roşiile şi ardeiul gras şi se prăjesc şi ele în tigaie 2 min. Se sărează, se piperează şi se repartizează pe feliile de pâine împreună cu şunca. Restul de ulei se amestecă împreună cu oţetul şi se stropesc feliile de pâine cu acest amestec. Se ornează cu frunze de busuioc.
Bruschete cu sunca si rosii
Pofta buna!
Arata bine bruschetele astea!