Bruschete cu rosii rumenite si frunze de busuioc
PrinteazaBruschete cu rosii rumenite si frunze de busuioc din: rosii, ulei de masline, fasole verde, feta, paine prajita, frunze de busuioc, otet balsamic.
- 150 g rosii, taiate in doua
- 3 linguri ulei de masline
- 200 g fasole verde, fiarta
- 100 g feta
- 4 felii de paine prajita
- cateva frunze de busuioc
- 1 lingura otet balsamic
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/180C. Pune rosiile in tava de copt, stropeste cu 2 linguri ulei, presara sare si piper si da la cuptor 45 de minute.
Asaza pe fiecare felie de paine rosii coapte, fasole verde si feta. Presata busuioc si stropeste cu uleiul ramas si cu otetul balsamic.
Bruschete cu rosii rumenite si frunze de busuioc
Pofta buna!