Bruschete cu branza gorgonzola si pere

Printeaza

Bruschete cu branza gorgonzola si pere din: paine, ulei de masline, usturoi, pere, branza gorgonzola.

Ingrediente:Bruschete_cu_branza_gorgonzola_si_pere

  • 1 bagheta de paine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 2 pere
  • 200 g branza gorgonzola

 

Mod de preparare:

Feliază subţire pîinea, înjumătăţeşte perele, scoate sîmburii şi taie-le felii.

Pune pîinile pe o hîrtie de copt întinsă într-o tavă. Picură foarte puţin ulei pe fiecare dintre ele, apoi lasă-le la cuptor maximum cinci minute.

Odată scoase, freacă feliile cu usturoiul şi apoi aşază feliile de pere (două pe fiecare toast).

Adaugă şi brînză deasupra, apoi bagă-le din nou la cuptor maximum şapte minute – pînă brînză s-a topit, iar perele s-au înmuiat.

Bruschete cu branza gorgonzola si pere

Bruschete_cu_branza_gorgonzola_si_pere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.